• Meny frem til 22. JANUAR 2021

Her finner dere meny for maten som Lise lager frem til 22. januar 2021:

07.01.2021 13.53
  • SBF - årsmøte 01. februar 2021

SBF(Stavangerbarnehagenes Foreldreforening) skal gjennomføre årsmøtet vårt 1.februar, der vi skal starte møtet med et foredrag av Hedvig Montgomery

07.01.2021 13.30
  • Godt nyttår - velkommen til et nytt halvår i Byhaugen barnehage, 2021.

Godt nyttår til både store og små. Nå ser vi frem til å ta fatt på et nytt halvår i Byhaugen barnehage. Vi gleder oss til å få mange fine opplevelser, og skape nye minner sammen med barna deres. Litt julefri har gjort godt, men det er også herlig å komme tilbake til hverdagen igjen. Sola har snudd, vi går mot lysere tider! Vi er veldig glade for å kunne fortsette gult nivå i forhold til smitteverntiltak og situasjonen vi er i.

05.01.2021 13.13
  • JULEHILSEN FRA KONTORET

Kjære alle sammen, Vi vil gjerne takke for året som har vært. Det har vært spesielt år for alle med koronasituasjonen, en annerledes hverdag i barnehagen har det blitt, for både barn, ansatte og dere foreldre. Vi vil takke dere foreldre for samarbeidet, forståelsen og tilliten dere har vist oss i den situasjonen vi har vært gjennom.

22.12.2020 09.42
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

"Barn og voksne i bevegelse"

I vår barnehage vil vi at barn og voksne skal være i bevegelse! Vi er mye på tur, vi har ulike aktivitetsdager, vi er aktive i leken og vi samtaler med barna om hvorfor det er viktig å holde seg i aktivitet!