Byhaugen barnehage

Byhaugen Barnehage er en andelsbarnehage med 5 avdelinger. Vi har fokus på å være mye ute, gå på tur og bruke nærområdene. Vi ligger til i flotte tur- og friområder, fritt for gjennomgangstrafikk og støy på Byhaugen i Stavanger. Uteområdet er stort, kupert og gir store muligheter for variert lek, til alle årstider. Barnehagen ble startet i 1989 og er eid av foreldrene i et andelslag.

Vi er stolte av å ha en kokk i 100 % stilling, som disker opp med herlige middagsretter hver dag.

Det betyr at det serveres varm lunsj/middag hver dag, og ettermiddagsmat i form av knekkebrød/skiver og frukt. All brødmat er stort sett hjemmebakt. Barna trenger kun å ha med seg mat til frokost.

Kostpris: kr 450,- pr måned

Barnehagens personale arbeider aktivt i forhold til at barn
og foreldrene skal ha det best mulig. Vi ønsker å ha et godt
kvalifisert personale, og fokuserer derfor på kompetanseheving, planlegging,
veiledning og kurs.

I Byhaugen Barnehage er det:

• Søsken prioritet ved opptak
  • Flott beliggenhet i tur og friområder
  • Variert uteområde for motorisk lek
  • Kort vei til Stokkavannet, Sabbadalen
  • Full pedagognorm, og ligger over på bemanningsnormen
  • Kvalifiserte assistenter/barne og ungdomsarbeidere
  • Engasjert og tilstedeværende personal

Tema for barnehageåret 19/20 er. 70 tallet. Vi lar barna få bli kjent med kulturen, leker, mat etc.

For mer informasjon om vårt pedagogisk ståsted, se årsplan.